RIKTIG LATTE på växtbaserad mjölk?

Japp, det stämmer! Världsnyhet från Sage. Det handlar om kaffe. Och att inte behöva nöja sig. Inte ens om den traditionella latten ska göras med andra mjölksorter än komjölk. Prisbelönta Sage lanserar nu en espressomaskin med en ny patenterad mjölkskummare som skummar både komjölk och växtbaserad mjölk till ett fantastiskt silkeslent mikroskum.

Foto: Witt

Saknar du en ”riktig” Latte, Cappuccino eller Macchiato – med växtbaserad mjölk? Sage har hört dig och utvecklat en espressomaskin med ett patenterat mjölkskumsystem, Auto MilQ, som skummar alla typer av mjölk till ett härligt mikroskum. Fram till nu har det varit en välkänd utmaning att skumma de allt populärare mjölksorterna, men Sage har i övertygande stil löst problemet med sin nya mjölkskummare. Välj helt enkelt havre-, mandel-, soja- eller komjölk på touchskärmen och njut av resultatet. 

Tampning, brygginställningar, dosering… don’t you worry. Sage Barista Touch Impress sköter hela processen åt dig. Förra året introducerade Sage funktionen ”assisted tamping” där du är garanterad ett exakt 10 kg tryck i portafiltret varje gång OCH ett professionellt 7-graders barista-twist för en 100% slät yta. Denna briljanta funktion har nu, tillsammans med både touchskärmen, Auto MilQ-systemet och inte minst en innovativ Baratza-kvarn med 30 inställningar, blivit till mirakelmaskinen Sage Barista Touch Impress. Sage har ingått ett samarbete med Baratza så att deras revolutionerande teknik framöver kommer att finnas i alla espressomaskiner med inbyggd kvarn från Sage. Barista Touch Impress är den första.

Foto: Witt

Foto: Witt

Foto: Witt

Foto: Witt

Foto: Witt

Touchskärmen vägleder dig intuitivt genom bryggningen och Sages patenterade ThermoJet®-värmesystem ser till att den optimala bryggtemperaturen nås på bara 3 sekunder. Nu kan du få din favoritkaffe på nolltid. 

Barista Touch Impress har smart dosering med kvarnminne vilket innebär att rätt mängd kaffe i portafiltret beräknas automatiskt baserat på den senaste malningen. Maskinen visar korrekt nivå och signalerar om man behöver justera något (till exempel om man använder nya eller andra typer av kaffebönor). Inställningen sparas automatiskt till nästa kopp kaffe.

Sage Barista Touch Impress har exceptionellt lysande egenskaper! Precis som alla produkter från Sage är maskinen en fröjd för ögat. Sage Barista Touch Impress ger enkel och snygg espressobryggning utan stök.

Läs mer här: https://www.sageappliances.com/se/sv/products/espresso.html

(men först från 2023-09-01)

Rekommenderat pris: 14.999,- SEK. Finns i utvalda butiker från september 2023.

Högupplösta bilder: https://we.tl/t-irKLd7GVCn

Third Wave Coffee och Sage

När det gäller Third Wave specialkaffe hemma kan man inte bortse från Sage. Hemligheten bakom Sages populära maskiner är de fyra hörnstenarna:

1. Portafilter i en storlek som rymmer den perfekta mängden på 18–22 g för rik, fyllig smak

2. Optimalt tryck på 9 bar för en oemotståndlig konsistens

3. Exakt 93° C vattentemperatur för en perfekt, balanserad bryggning. Kraftfull ånga, kalibrerad för silkeslent mikroskum

Mer av...

23.11.2023Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt Hvidevarer A/S har fått en BJÖRN i sortimentet

21.11.2023Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot ÄR marknadens mest effektiva moppningslösning

30.10.2023Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Kör smartare, kör grönare: Här är Ninebot eKickScooter E2 Pro D

12.10.2023Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

GRÖN, GRÖNARE, LIV med Segway-Ninebot och alpro PLANTGURT

09.10.2023Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Vacker handgjord keramik från Teministeriet

11.09.2023Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

ALDRIG MER robotar som lämnar märken på mattan, kör fast och aldrig lär sig

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023