Resa från Mexico till Tyskland för den perfekta pizzaugnen?

Det kanske låter galet men det är precis vad Alejandro Lead från Mexico gjorde för att få tag i pizzaugnen Witt ETNA Rotante.

Berättelsen börjar i Mexico där pizzaentusiasten Alejandro Lead gör hemlagade pizzor till familj och vänner. Allt eftersom passionen växer och Alejandro blir allt skickligare skapar han sitt helt egna pizzauniversum: @pizzacasadileo.

Jakten på den perfekta pizzaugnen inleds och Alejandro fastnar för Witt ETNA Rotante. Olyckligt nog för Alejandro så är pizzaugnen inte tillgänglig i Mexico än, men det hindrar inte mannen med det stora pizzahjärtat. Han bestämmer sig för att ta med sonen på en fantastisk resa där varken de många flyg- eller tågresorna avskräcker far och son. Fast beslutna når de till slut målet i Tyskland och Alejandro blir en pizzaugn rikare.

Nu skapar Alejandro läckra pizzor på Witt ETNA Rotante hemma i Mexico och säger: ”We really enjoy to make our pizza, and with the Witt ER technology our product will be just cooked perfectly. Now we are fans of Witt.” 

”Tänka sig att en man från andra sidan världen kontaktar Witt Danmark i hans jakt på den perfekta pizzaugnen. Det är vad vi kallar en äkta kärlekshistoria”, säger Cathrine Orloff Risum, Product Manager Outdoor, Witt.

Pizzaugnar är omåttligt populära och den trenden har Witt verkligen känt av. Första leveransen sålde slut direkt och nu är väntetiden på nya produkter äntligen över. Pizzaugnen finns i lager igen ­– beställ idag så slipper du resa jorden runt för att få tag i din Witt ETNA Rotante.

--

Witt ETNA Rotante är utrustad med en unikt formad u-brännare som säkerställer en jämn, hög temperatur – med förvärmning upp till 500 °C på bara 15 minuter. Den roterande pizzastenen säkerställer 360 graders perfekt skorpa och bakar pizzan på bara 90 sekunder. Pizzaugnen rymmer pizzor med en diameter på upp till 40,5 cm.

--

Läs mer om Witt ETNA Rotante: https://www.wittpizza.com

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-9fr9v0oy6y

--

För ytterligare info:

Cathrine Orloff Risum
Product Manager Outdoor
Tfn: +45 93 63 58 00
Mejl: crm@witt.dk

Mer av...

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

06.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt tar över distributionen av Lelit och Baratza

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023