Resa från Mexico till Tyskland för den perfekta pizzaugnen?

Det kanske låter galet men det är precis vad Alejandro Lead från Mexico gjorde för att få tag i pizzaugnen Witt ETNA Rotante.

Berättelsen börjar i Mexico där pizzaentusiasten Alejandro Lead gör hemlagade pizzor till familj och vänner. Allt eftersom passionen växer och Alejandro blir allt skickligare skapar han sitt helt egna pizzauniversum: @pizzacasadileo.

Jakten på den perfekta pizzaugnen inleds och Alejandro fastnar för Witt ETNA Rotante. Olyckligt nog för Alejandro så är pizzaugnen inte tillgänglig i Mexico än, men det hindrar inte mannen med det stora pizzahjärtat. Han bestämmer sig för att ta med sonen på en fantastisk resa där varken de många flyg- eller tågresorna avskräcker far och son. Fast beslutna når de till slut målet i Tyskland och Alejandro blir en pizzaugn rikare.

Nu skapar Alejandro läckra pizzor på Witt ETNA Rotante hemma i Mexico och säger: ”We really enjoy to make our pizza, and with the Witt ER technology our product will be just cooked perfectly. Now we are fans of Witt.” 

”Tänka sig att en man från andra sidan världen kontaktar Witt Danmark i hans jakt på den perfekta pizzaugnen. Det är vad vi kallar en äkta kärlekshistoria”, säger Cathrine Orloff Risum, Product Manager Outdoor, Witt.

Pizzaugnar är omåttligt populära och den trenden har Witt verkligen känt av. Första leveransen sålde slut direkt och nu är väntetiden på nya produkter äntligen över. Pizzaugnen finns i lager igen ­– beställ idag så slipper du resa jorden runt för att få tag i din Witt ETNA Rotante.

--

Witt ETNA Rotante är utrustad med en unikt formad u-brännare som säkerställer en jämn, hög temperatur – med förvärmning upp till 500 °C på bara 15 minuter. Den roterande pizzastenen säkerställer 360 graders perfekt skorpa och bakar pizzan på bara 90 sekunder. Pizzaugnen rymmer pizzor med en diameter på upp till 40,5 cm.

--

Läs mer om Witt ETNA Rotante: https://www.wittpizza.com

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-9fr9v0oy6y

--

För ytterligare info:

Cathrine Orloff Risum
Product Manager Outdoor
Tfn: +45 93 63 58 00
Mejl: crm@witt.dk

Mer av...

23.11.2023Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt Hvidevarer A/S har fått en BJÖRN i sortimentet

21.11.2023Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot ÄR marknadens mest effektiva moppningslösning

30.10.2023Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Kör smartare, kör grönare: Här är Ninebot eKickScooter E2 Pro D

12.10.2023Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

GRÖN, GRÖNARE, LIV med Segway-Ninebot och alpro PLANTGURT

09.10.2023Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Vacker handgjord keramik från Teministeriet

11.09.2023Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

ALDRIG MER robotar som lämnar märken på mattan, kör fast och aldrig lär sig

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023