PUFF

PUFF – Presentgrossisternas Företagarförening - är en organisation inom branschområdet presenter, heminredning, interiör och design, glas, porslin och köksartiklar, dekorationstillbehör för blommor, godis och delikatesser samt barn och leksaker.
Kort och gott kan man beskriva det som saker du ger bort, använder i hemmet eller utsmyckar ditt hem med. Det finns inga klara sortimentsgränser utan vi följer förändringen i butikerna, allt fler butiker har ju numera ett sortiment som bygger på en livsstil.

Hela vår bransch finns representerad på fackmässan Formex.
Huvudsyftet med PUFF är att kunna hjälpa medlemmarna (dvs. grossister och tillverkare) med olika former av avtal som skapas för föreningens alla medlemmar och därmed når en bra prisnivå. Vi erbjuder våra medlemmar en hel mängd olika avtal som är anpassade för vad en grossist eller tillverkare i segmentet normalt har behov av.

Våra viktigaste avtal är transportavtalen för inrikestrafik som innefattar allt från det lilla paketet till den större leveransen på pall. Transportavtalen för utrikes innefattar både paket, palltransporter och container. Vi har även avtal med Formexmässan, anpassade försäkringar, kreditupplysningar, kontorsmaterial, emballage, kontors- och lagerutrustning, hotell, drivmedel, inkasso, kundkreditförsäkringar samt datatjänster och dessutom lite till. Alla avtal är färdiga att använda för dig som är medlem, du behöver bara själv via våra medlemssidor ansöka om ett kundnummer hos de avtalspartner du vill använda eller ansluta ditt nuvarande kundnummer till vårt avtal. Vi har även, vid ett eller två tillfällen per år, utbildningsdagar/informationsdagar med olika tema där du som medlem får delta till ett mycket subventionerat pris.

Våra avtal förnyas eller omförhandlas regelbundet och den senaste versionen finns alltid redovisad på våra medlemssidor som du bara får tillgång till som registrerad medlem.

Har du några frågor om medlemskapet eller våra avtal är du välkommen att ringa eller maila till oss.

Adress

Box 127, 235 22 Vellinge,

Besök sajt

www.puff.se

Senaste nytt

21.12.2021PUFF

Sponsrad

Om PUFF

PUFF - Presentgrossisternas Företagarföreningen för grossister och tillverkare inom present-, interiör- och designbranschen.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023