Presentation av Roomba® e5 robotdammsugaren

iRobot har idag tillkännagivit den kommande lanseringen av Roomba® e5 robotdammsugaren. Den Wi-Fi® anslutna Roomba e5 är utrustad med innovativ teknologi, som säkerställer ett rent hem och och ger dig en förbättrad städning till ett överkomligt pris.

iRobot Roomba e5.

Roomba e5 robotdammsugare:

  • Power-Lifting sugprestanda med 5× högre sugstyrka[1] ger renare golv och är utrustad med High Efficiency-filter för att ta bort smuts och hår från husdjur – antingen det är synligt eller ej.  
  • Premium 3-stegs rengöringssystem med Dual Multi-Surface dammuppsamlare och Power-Lifting sugprestanda, som samlar upp damm och envis smuts.  
  • Roterande sidoborste, speciellt framtagen för att feja smuts och damm bort från listerna, ut från hörnen och in i Roombas rengöringssystem. 
  • Flera intelligenta sensorer, tar mer än 60 beslut per sekund, så att den intelligent kan navigera i hemmet och städa under och runt möblerna.
  • Dirt Detect™ sensorer ger Roomba e5 robotdammsugaren besked om att arbeta hårdare på extra smutsiga områden i hemmet, där familjen tillbringar speciellt mycket tid.
  • Tvättbar dammbehållare – skölj enkelt bort smuts, som sitter kvar i dammbehållaren.
  • Efter avslutad rengöring hittar Roomba® e5 robotdammsugaren automatiskt tillbaka till laddstationen och laddar upp sig, så den alltid är klar att användas.

Roomba e5 är optimerad med en kraftfull vakuumteknologi, som gör det lätt att få rena golv – varje dag. Det hela startar med premium 3-stegs rengöringssystemet med Dual Multi-Surface dammuppsamlare, Power-Lifting sugprestanda med 5 x kraftigare sugstyrka* samt ett High Efficiency-filter för att effektivt samla upp smuts och hår från husdjur – det du ser, såväl det du inte ser.

Den unika, roterande sidoborsten fokuserar på att ta bort smuts från husets hörn. Smart-navigation och Dirt Detect™-teknologi arbetar tillsammans, så att hela golvet blir rengjort och fokuserar samtidigt på de områden som speciellt behöver en kärleksfull hand.

Roomba® e5 robotdammsugaren hittar automatiskt tillbaka till laddstationen och laddar upp sig, så att den alltid är klar att användas.

Roomba e5s Wi-Fi-förbindelse gör det lättare än någonsin att planlägga din städning via iRobot HOME-appen, allt medan du själv är i farten.  

Med över 25 års erfarenhet inom robotteknologi samt kontinuerlig innovation erbjuder iRobot ett stort sortiment av robotdammsugare i olika prisklasser.  

*Jämfört med Roomba 600 seriens AeroVac system

Om iRobot Corp.
iRobot, världens ledande varumärke inom robotdammsugare, framställer och bygger robotar, som inspirerar människor till att hinna med mer, både i och utanför hemmet. iRobot skapade robotdammsugaren för det privata hushållet med introduktionen av Roomba robotdammsugaren. Idag är iRobot en verksamhet som har sålt mer än 20 miljoner hushållsrobotar världen över. iRobots produktlinje, inklusive Roomba och Braava-rengöringsrobotar, har patentskyddad teknologi och avancerade rengöringskoncept, kartläggning och navigation. iRobot arbetar kontinuerligt innovativt och erbjuder dig robotar som passar in i nutidens och framtidens Smart Home. För mer information om iRobot, gå till www.irobot.com

Länk till high-res bilder av e5158: http://media.witt.dk:8080/_aDnaqrDQ9fw2dR

För ytterligare information kontaktas:
Ida Birgitte Holm
Product Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk 
Telefon: +45 23 98 81 30

Mer av...

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

06.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt tar över distributionen av Lelit och Baratza

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023