Nytt universum till barnrummet av Michelle Carlslund och Södahl

Illustratör och designer Michelle Carlslund har tillsammans med Södahl skapat ett helt nytt barnkoncept, som garanterat kommer att få familjens yngsta medlemmar att jubla.

Michelle Carlslunds enkla linjer är välkända, och hennes pastellfärgade universum med blyga djur, som förläget sluter ögonen när man tittar på dem, kommer många föräldrar också att nicka igenkännande åt.

Mittpunkten är en förtrollad slog bebodd av alla möjliga slags djur. Här kan allt hända, för här finns inga regler. Bara mångfald. Räven lever harmoniskt sida vid sida med tigern, och skogen är mjuk, vänlig och tillmötesgående att färdas i.

Södahls kompromisslösa kvalitet och Michelle Carlslunds fantasifulla universum tilltalar en bred grupp konsumenter som lägger vikt vid både design och kvalitet - en grupp som gillar ett uttryck som är enkelt, finurligt och sött, och där allt inte måste vara så fint, polerat och strikt färgkoordinerat. I Magic Forest finns massor av plats för lek och roliga påhitt. Precis som det ska vara på barnens område.

Serien innehåller två linjer: en svart/vit och en pastellfärgad, som kan mixas och matchas helt efter behag. Alla färger och motiv är noga utvalda och koordinerade så att de fungerar både tillsammans och var för sig.

De flesta produkter är 100% ekologiska.

Relaterat innehåll

17.06.2024Designbase.se

Temu är föremål för strängare regler

17.06.2024Designbase.se

Formland Speak Up: Inspiration och kunskapsdelning

17.06.2024Vinding et co A/S

Sponsrad

Vem är Vinding Et Co?

14.06.2024Vinding et co A/S

Sponsrad

Rött december kul

14.06.2024Designbase.se

Formland-trenden: Ikigai – det som ger livet mening

14.06.2024Designbase.se

Gatsby och mamma i fokus på Formex kaféer

14.06.2024Designbase.se

Formland: Ett universum av upplevelser och en inspirationskälla

13.06.2024Designbase.se

3daysofdesign: Bredgade är fortfarande Bredgade

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023