Ninja Foodi Airfryer MAX Dual Zone AF451EU - den perfekta kombinationen av kapacitet och mångsidighet

Ninja AF451EU är det senaste tillskottet till den prisbelönta air fryer-familjen. Produkten är designad för att imponera med sin stora kapacitet och mångsidiga matlagningsfunktioner, den kan bara imponera i köket.

Foto: Funnordic

En av de mest innovativa funktionerna hos denna fritös är den digitala termometern som medföljer. Den digitala termometern gör det möjligt att tillaga kött och fisk till perfektion utan att du behöver gissa på temperaturen. Välj bara önskad finish och Ninja' Smart Cook System tar hand om resten. Med exakt övervakning av matens temperatur under tillagningen kan du alltid vara säker på ett smakrikt och saftigt resultat. AF451EU är utrustad med 2 oberoende kokzoner, vilket gör den idealisk för familjer och stora hushåll eftersom den kan laga mat för upp till 8+ personer. 

Det är upp till 25 % mer mat jämfört med andra fritöser på marknaden. Du kan laga två olika maträtter med olika temperaturer, tider och inställningar i de separata lådorna. Tack vare SYNC-funktionen kan båda rätterna vara klara för servering samtidigt. MATCH-funktionen gör det också möjligt att laga dubbelt så mycket mat samtidigt med samma inställningar i båda zonerna. Med 6 olika matlagningsfunktioner kan du verkligen utforska din kreativitet i köket. 

Från luftfritering, där du kan njuta av dina favoritstekta rätter med upp till 75 % mindre fett, till rostning, bakning, uttorkning och återuppvärmning, denna airfryer låter dig förbereda ett brett utbud av läckra rätter. Den lättanvända digitala kontrollpanelen med nedräkningstimer gör det enkelt att hålla koll på tillagningsprocessen.

För ytterligare information om sortimentet eller frågor kontakta Fun Nordic ApS – info@funnordic.dk

Mer av...

17.10.2023Fun Nordic ApS

Sponsrad

Upplev perfektion i varje droppe av ditt kaffe med Gastroback Design Advanced Duo espressomaskin

07.06.2023Fun Nordic ApS

Sponsrad

Ninja Foodi Airfryer MAX Dual Zone AF451EU - den perfekta kombinationen av kapacitet och mångsidighet

19.04.2023Fun Nordic ApS

Sponsrad

Tänk bäst i test Airfryer mars 2023 - Ninja Foodi Airfryer Dual Zone AF300EU

20.01.2023Fun Nordic ApS

Sponsrad

Ninja Foodi Airfryer Dual Zone AF300EU kåret til ”Godt Kjøp”

Bedst i test - Ninja Foodi Airfryer Dual Zone AF300EU vinder stor test

13.01.2023Fun Nordic ApS

Sponsrad

07.12.2022Fun Nordic ApS

Sponsrad

Rockstjerne og arbejdshest med grøn base

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023