Luigi Bormioli - Konsten att blanda cocktails

Klassiska drinkar eller trendiga cocktails - ingenting lämnas åt slumpen med Luigi Bormioli:s barkollektion när det gäller konsten att blanda och njuta av den mest välsmakande cocktail.

Luigi Bormioli:s nya exklusiva kollektion av glas och flaskor skapar magi bakom baren och tar fram det bästa i din drink. Det gäller nämligen att ha utrustningen i ordning när den professionella bartendern ska trolla fram en läcker cocktail - eller om du vill blanda en uppfriskande drink hemma.

Sist, men inte minst ska glaset passa för den dryck som du vill servera. Luigi Bormioli:s universum av barutrustning ger dig alla möjligheter att behärska konsten att blanda läckra, eleganta cocktails och drinkar!   

Elixir - perfekt för att blanda  

En fantastisk cocktail är en kombination av färg, doft, smak och presentation. Elixir är Luigi Bormioli:s nya serie mångsidiga och eleganta stänkflaskor, som kan vara oumbärliga tillbehör, nästa gång du ska blanda drinkar med en liten skvätt extra smak och arom - t.ex. i form av en orange bitter.

Du kan även använda Elixir när du ska ge såser och desserter extra smak. De tre flaskorna i serien har doseringspropp så det är lätt att hälla i helt rätt mängd utan att överdosera. Sist, men inte minst har de ett vackert facetterat glas med text i tre olika utföranden.

Nya flaskor och mixerglas till baren 

En elegant allroundflaska för sprit, juice, eller vad du vill ha i din cocktail är en oumbärlig del av den professionella barupplevelsen. Detsamma gäller för ett bra mixerglas som är det perfekta verktyget för att skapa en underbar cocktail.

Luigi Bormioli:s nya mixerglas är perfekta för jobbet med sin robusta och snygga design som tål att du arbetar med den. Använd den tillsammans med den nya, eleganta serien av Authentica-flaskor som kommer med praktiska upphällnings- eller patentproppar.

Luigi Bormioli:s glas är kända för att vara gnistrande klara, mycket starktåliga, med en perfekt fördelning för smak och arom. Det italienska glasbruket har ett mycket stort urval av glas till baren, så du kan alltid hitta ett glas för din favoritdrink - oavsett om du föredrar trendiga, färgglada drinkar eller en enkel drink serverad i ett traditionellt glas.

Mer av...

28.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

EN NY KLASSIKER PÅ BORDET FRÅN LYNGBY GLAS

27.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

KOM I JULSTÄMNING MED HOPTIMIST

26.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

DUKA JULBORDET MED SÖDAHL

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023