Ljus i höstmörkret från Villa Collection Denmark

Villa Collection Denmark har det du behöver för massor av mysiga stunder på hösten. Den eleganta BODO-stolen tillsammans med de supersnygga och funktionella HAV-lamporna med högtalare är som gjorda för att skapa en mysig stämning av skandinavisk skymning.

Foto: F&H Group

Kombinationen av funktion och stilren design med enkla linjer är själva sinnebilden av den skandinaviska designtraditionen som Villa Collection Denmark bygger på – med kreativ innovation och tillägg av en trendig, internationell touch. Höstens nyheter är förstås inga undantag.

Härlig loungeatmosfär

Den skulle nästan kunna vara hämtad från en exklusiv möbelkatalog från 1960-talet. Med sin klassiska design och goda sittkomfort är loungestolen BODO i FSC®-certifierad ek (FSC-C166612) samtidigt ett vackert interiörstatement och förkroppsligar en mysig och avslappnad loungeatmosfär.

BODO-stolens klädsel i polyester är OEKO-TEX® standard 100-certifierad, medan träet är naturoljat. Rengör med trärengöringsmedel eller en mild tvållösning. Ta bort överskottsvatten/tvålrester direkt – och undvik ringar efter glas om du ställer drycker på det breda, praktiska armstödet.

Ljudet av hav

Den smarta HAV-loungelampan har tagits fram i samarbete med Design Studio Swift Creative i Århus. HAV finns även som LED-lampa med högtalare och finns nu i en mindre storlek med handtag i färgerna grönt, rött eller sand. Den kan användas som lampa utan ljud, som högtalare utan ljus, eller ljus och ljud kombinerat.

Den trådlösa Bluetooth-högtalaren med varmvitt LED-ljus är IP44-godkänd och lämpar sig för utomhusbruk. För laddning medföljer en 1,5 m USB-kabel, där 5 timmars laddning ger 5–7 timmars drifttid. Lampan är 15,5 cm hög och har en diameter på 12,5 cm.

Foto: Villa Collection Denmark

Foto: Villa Collection Denmark

Foto: Villa Collection Denmark

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023