Ljus i höstmörkret från Villa Collection Denmark

Villa Collection Denmark har det du behöver för massor av mysiga stunder på hösten. Den eleganta BODO-stolen tillsammans med de supersnygga och funktionella HAV-lamporna med högtalare är som gjorda för att skapa en mysig stämning av skandinavisk skymning.

Foto: F&H Group

Kombinationen av funktion och stilren design med enkla linjer är själva sinnebilden av den skandinaviska designtraditionen som Villa Collection Denmark bygger på – med kreativ innovation och tillägg av en trendig, internationell touch. Höstens nyheter är förstås inga undantag.

Härlig loungeatmosfär

Den skulle nästan kunna vara hämtad från en exklusiv möbelkatalog från 1960-talet. Med sin klassiska design och goda sittkomfort är loungestolen BODO i FSC®-certifierad ek (FSC-C166612) samtidigt ett vackert interiörstatement och förkroppsligar en mysig och avslappnad loungeatmosfär.

BODO-stolens klädsel i polyester är OEKO-TEX® standard 100-certifierad, medan träet är naturoljat. Rengör med trärengöringsmedel eller en mild tvållösning. Ta bort överskottsvatten/tvålrester direkt – och undvik ringar efter glas om du ställer drycker på det breda, praktiska armstödet.

Ljudet av hav

Den smarta HAV-loungelampan har tagits fram i samarbete med Design Studio Swift Creative i Århus. HAV finns även som LED-lampa med högtalare och finns nu i en mindre storlek med handtag i färgerna grönt, rött eller sand. Den kan användas som lampa utan ljud, som högtalare utan ljus, eller ljus och ljud kombinerat.

Den trådlösa Bluetooth-högtalaren med varmvitt LED-ljus är IP44-godkänd och lämpar sig för utomhusbruk. För laddning medföljer en 1,5 m USB-kabel, där 5 timmars laddning ger 5–7 timmars drifttid. Lampan är 15,5 cm hög och har en diameter på 12,5 cm.

Foto: Villa Collection Denmark

Foto: Villa Collection Denmark

Foto: Villa Collection Denmark

Mer av...

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

HOLM serverar klassiska nyheter

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Handgjorda naturnyheter från Villa Styles

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Varma nyheter från Södahl

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Handgjorda designpärlor från Villa Collection Denmark

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Goda nyheter för alla som vill ha ett säkert grepp om vardagen

29.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Solida prylar från HOLM

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023