Klassisk köksestetik från Södahl

Det finns få saker som signalerar lugn och mysiga köksstunder som klassiska rutor. Och stora, harmoniska rutor är signumet för kökshandduksserien Minimal Kitchen, som nu lanseras i tre nya, vackra färger som matchar den rådande trenden.

Foto: F&H Group

Idag är köket en mycket mer integrerad del av våra hem, och det ställer krav på snygga och stilrena hemtextilier. Minimal Kitchen hyllar det vackra i det enkla och vardagliga, vilket, som alltid hos Södahl, levereras i en stark kombination av högkvalitativa material, funktionalitet och design.

Tidlösa rutor

Minimal är en enkel baskollektion där stora harmoniska rutor i täta linjer skapar en mysig och minimalistisk look som vackert smälter in i den enkla skandinaviska inredningsstilen. 

De tidlösa rutorna är perfekta för köket, och med nya färger i sortimentet är Minimal ett snabbt och enkelt sätt att ge ditt kök en elegant ny touch - i en vacker och funktionell kvalitet.

Moderna färger

Minimal är tillverkad av 100 % bomull, är OEKO-TEX® Standard 100-certifierad och finns nu i tre nya färger: Taupe, Blue och Green, som ger en färgklick i köket.

Kökshanddukarna mäter 50 x 70 cm och finns naturligtvis fortfarande i de klassiska färgerna vitt, grått och svart. Mixa och matcha alla de olika färgerna - eller gör som naturen och hoppa in i våren med en explosion av grönt mot en blå himmel och bördig, näringsrik brun jord.

Mer av...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023