Isblomman i centrum

Julhandel är i full gång och vi har uppmanat våra kunder till att vara ute i god tid i år för att undvika trängsel.

Foto: Georg Jensen..

26.11.2020

Sponsrad

Önska

Redan i början av november, i samband med släppet av julens första Önskamagasin, släppte vi alla julens kampanjer på en och samma gång för att våra kunder skulle ha flera månader på sig att inhandla sina klappar.

Det har blivit succé och vissa saker har redan sålt slut!

Att svenskar spenderar mer tid i hemmet märker vi såklart av. Mycket för att knivar, stekpannor och andra köksredskap har gått som tåget. Man märker att intresset för matlagning har ökat och folk kommer in nyfikna till våra butiker. Att de väljer oss är inte så konstigt. Hos oss vet man att man alltid får en påläst säljar som har kundens nöjdhet i fokus.

Proffsen tränar mest som vi brukar säga och vi skickar all fast personal på vår Önskaskola varje år!

Det som är kul att se är också intresset kring att juldekorera lite extra där hemma har vuxit sig starkt i år. Vi har vår ’julbod’ presenterad på hemsidan med recept, rim, erbjudanden och inspiration.

En kollektion som skulle vilja lyfta lite extra i år är just Georg Jensen Christmas Collection 2020 med inredningsdetaljer i 18k guldplätering eller palladium pläterad mässing. Årets band är i nedtonad grön kulör.

Danska Sanne Lund Traberg har i år skapat årets kollektion för Georg Jensen julkollektion. Den hyllade kollektionen med samlare runt om i världen. Årets serie är en fängslande serie julprydnader med inspiration från Karl Blossfeldts tidiga 1900-tals-blomsterfotografier.

Isblomman står i kollektionens centrum och kollektionen refererar både till Georg Jensens Art Nouveau-arv såväl som den skandinaviska naturen, och kommer garanterat att bli en storfavorit hos de som vill få in lite lyxkänsla bland julpyntet.

Mer av...

19.04.2024Önska

Sponsrad

Önskabutikerna reste till Horred för årets första Önskaskola

27.03.2024Önska

Sponsrad

Önska reser tillsammans!

21.11.2023Önska

Sponsrad

Taket höll på att rasa in, nu öppnar Önska Södertälje igen!

27.09.2023Önska

Sponsrad

Önskas återkommande Önskaskola har inspirerat igen!

03.04.2023Önska

Sponsrad

Önskakedjan har verkligen engagerat i mars!

15.11.2022Önska

Sponsrad

Gibrands Knivguide – Grönsakskniven

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023