iRobot presenterar Roomba® i3+, och utökar återigen utbudet av intelligenta robotdammsugare med Clean Base®

Med intelligent navigation, Clean Base® - extern dammbehållare, personliga städförslag och en ny design anpassar Roomba® i3+ robotdammsugaren sig till ditt liv och dina behov.

Sverige, januari 2021 – iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), marknadsledande inom hushållsrobotar, utökar nu sortimentet med lanseringen av den nya Roomba® i3+ - en robotdammsugare full med avancerade funktioner och en ny läcker design. Med ett rekommenderat försäljningspris på SEK 7 999,- erbjuder  Roomba i3+ intelligent navigation, automatisk tömning av robotens dammbehållare med Clean Base® samt ett utökat urval av personliga städfunktioner, som alla är möjliga via iRobot Genius™ Home Intelligence

”Innovativa städupplevelser, har varit, och kommer alltid att vara grundläggande för vårt sortiment,” säger Keith Hartsfield, administrerande vice VD och produktchef hos iRobot. ”Vi har kontinuerligt bevisat, att vi levererar produkter, som gör konsumenternas liv lättare. Roomba i3+ utökar vårt sortiment – och erbjuder inte bara extraordinär rengöringsprestanda, utan även ännu mer personalisering och kontroll på grund av iRobot Genius. iRobot Genius-plattformen ger samtidigt Roomba i3+ möjligheten att utvecklas och bli smartare med tiden, vilket ger kunderna nya sätt att städa sina hem.”

Bocka av dammsugning från din to-do-lista
Precis som iRobot Roomba i7+ och Roomba s9+ robotdammsugare är Roomba i3+ utrustad med Clean Base® - extern dammbehållare. Med Clean Base® – extern dammbehållare töms robotens dammbehållare automatiskt, helt utan din hjälp. Du behöver därför inte tänka på att du ska tömma robotens dammbehållare på flera månader åt gången eller bekymra dig för att roboten inte ska avsluta jobbet på grund av full dammbehållare. Roomba i3+ tömmer automatiskt, upp till 60 dagars, smuts och damm i Clean Base®, som även fungerar som robotens laddstation. Den uppsamlade smutsen hamnar i en sluten  AllergenLock™-påse, som består av ett 4-lagers allergenblockerande material, och som fångar 99 % av pollen och  mögelsporer.

Roomba i3+ städar målmedvetet och logiskt i prydliga rader. Den navigerar genom flera rum och klarar såväl hårda golvytor som mattor. Om batterinivån är låg, kör Roomba i3+ automatiskt för att ladda, och sedan återupptar den städningen, tills jobbet är avslutat.  

Roomba i3+ är dessutom utrustad med ett High Efficiency-filter, som fångar upp 99 % av pollen, mögelsporer, dammkvalster samt katt- och hundallergener. Robotens 3-stegs rengöringssystem består av  Dual Multi-Surface gummiborstar, som arbetar tillsammans för att säkerställa en effektiv städning, en specialdesignad sidoborste för rengöring längs lister och i hörn samt 10x högre sugstyrka jämfört med  Roomba 600-serien. På grund av den patenterade Dirt Detect™-teknologin upptäcker Roomba i3+, var det är extra smutsigt och ser till att detta område städas extra noggrant.

Anpassar sig till ditt liv, och lyssnar på din röst
Roomba i3+ är utrustad med en ny design md en slitstark vävd struktur, som minimerar fingeravtryck och samlar mindre damm. Ljusringen lyser endast för att kommunicera nödvändigt robotbeteende och/eller – besked, medan roboten städar. På så sätt väcker det ingen onödig uppmärksamhet och passar bra in i alla hem.

Med den omdesignade iRobot Home Appen, powered by iRobot Genius™, får du ut ännu mer av din Roomba i3+. Här har du möjlighet för större appkontroll, vilket garanterar dig en personlig städupplevelse.  Tillgänglig för iOS- och Android-enheter. Ger iRobots avancerade artificiella intelligens samt förståelse för hemmet Roomba i3+ möjlighet att lära sig dina städpreferenser. Roomba i3+ kommer att erbjuda dig personliga förslag via iRobot Home-appen, som t ex rekommenderade städplaner baserade på tidigare städuppdrag samt nyttiga städförslag vid pollensäsong, och när dina husdjur fäller mycket.  

Exklusivt för iRobot-användare, kan händelsebaserade automatiseringar upprättas direkt i iRobot Home-appen – powered by iRobot Genius™ och IFTTT Connect. Oavsett om du är på språng, på jobbet eller ute och promenerar, kan iRobot Home-appen ta emot påminnelser från smart home-enheter, som t ex August Wi-Fi Smart Lock, för att veta när du inte är hemma, och därför kan påbörja städningen. Med hjälp av Google Assistant eller Alexa-aktiverade enheter kan du styra Roomba i3+ med din röst. Roomba i3+ är dessutom utrustad med Imprint Link™-teknologi, vilket betyder, att den kan samarbeta med Braava jet® m6 och automatiskt sätta igång golvmoppning efter avslutad dammsugning.

Pris och tillgänglighet

Rek. försäljningspris iRobot Roomba i3+: SEK 7.999,-
Rek. försäljningspris iRobot Roomba i3 (utan Clean Base® - extern dammbehållare): SEK 4.999,-

Roomba i3 och i3+ finns tillgängliga i slutet av mars 2021

Länk till högupplösta bilder i3: https://we.tl/t-0TAJf13gur
Länk till högupplösta bilder i3+: https://we.tl/t-H4Egf4ZrSG

Om iRobot Corp.
iRobot®, världens ledande varumärke inom hushållsrobotar, designar och bygger robotar som inspirerar människor att uppnå mer inom och utanför hemmet. iRobot® skapade 2002 kategorin hushållsrobotar med introduktionen av Roomba robotdammsugaren. I dag är iRobot® en verksamhet, som har sålt mer än 30 miljoner hushållsrobotar över hela världen. iRobots produktlinje, inklusive Roomba® robotdammsugare och Braava® robotgolvmoppar är utrustade med egna teknologier och avancerade koncept inom rengöring, kartläggning och navigation.

iRobots® ingenjörer bygger ett ekosystem av robotar och teknologier för att möjliggöra det smarta hemmet. För mer information om iRobot®, vänligen besök www.irobot.se

För ytterligare information kontaktas:  

Ida Birgitte Holm
Category Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk
Telefon: +45 23 98 81 30

Om Witt
Witt A/S är Nordens starkaste brandhouse. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar även produkter under eget namn. Gemensamt för våra åtskilliga olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater för hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egen serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nordisk stil samt en serie av prisbelönta slowjuicers. Hos Witt A/S är det alltid många bollar i luften, och verksamheten drivs av nyfikenhet på vilka nya, spännande produkter som finns där ute för våra kunder – och slutligen slutanvändaren. Vi är lokalt baserade i Gødstrup nära Herning, men har en internationell utblick med försäljning i hela Norden, Storbritannien, Irland och Benelux.

Till iRobot-investerare
Vissa uttalanden i detta pressmeddelande, som inte är baserade på historisk information, är framåtblickande uttalanden enligt "safe harbour" -bestämmelserna i Private Securities Litigation Reform Act of 1995. "Detta pressmeddelande innehåller uttryckliga eller underförstådda framåtblickande uttalanden angående iRobot Corporations förväntningar på ledningens planer, mål och strategier, inklusive förväntningar på tidpunkten för lansering av produkter och funktioner och de specifika möjligheterna hos dessa funktioner. Dessa uttalanden är varken löften eller garantier, men är föremål för ett antal risker och osäkerheter, varav många ligger utanför vår kontroll, vilket kan leda till, att de faktiska resultaten skiljer sig avsevärt från de som beaktas i dessa framåtblickande uttalanden. Befintliga och potentiella investerare varnas för att förlita sig alltför mycket på dessa framåtblickande uttalanden, som bara talar från och med detta datum. iRobot förbinder sig inte att uppdatera eller revidera informationen i detta pressmeddelande, vare sig det är ett resultat av ny information, framtida händelser eller omständigheter eller andra omständigheter. För ytterligare information om dessa och andra risker som iRobot står inför, se informationen i våra offentliga arkiv från Securities and Exchange Commission inklusive, utan begränsning, vår senaste årsrapport på blankett 10-K.

Mer av...

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

06.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt tar över distributionen av Lelit och Baratza

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023