IFA 2018 - Segway-Ninebot fortsätter att expandera sin produktlinje

Berlin, Tyskland – 30 augusti, 2018 - Segway-Ninebot, världens ledande leverantör av elektrisk, deltar på IFA 2018, Berlin för att visa sin kompletta konsumentproduktlinje, och med inte mindre än 13 produkter, är Segway-Ninebot redo för framtiden.

Drift W1.

I en värld där städer blir mer och mer förorenade och överbefolkade, är det dags för en förändring. Segway-Ninebot erbjuder en rad olika lösningar för personlig transport för kortare avstånd, som löser olika mobilitetsutmaningar och tillför bekvämlighet såväl som något som är roande i din vardag. I den 187 m2 store montern på IFA kommer Segway-Ninebot bl.a. att visa den nya Segway Drift W1 och ge besökande möjlighet att prova de nya e-Skates på testbanan.

Segway Drift W1 e-Skates
Den nya Segway Drift W1, som lanserades 28 juni, är kul, samtidigt som, du rör dig fullständigt obesvärat på de självbalanserande e-Skates. Drift W1 kan köra upp till 12 km/t och är särskilt robust på grund av dess magnesiumlegering, sidostötdämpare och IP54-skydd. Idealisk för att ha det kul i parken eller på skolgården – och för att imponera på andra med avancerade köregenskaper. Segway Drift W1 är från dags datum tillgänglig för förbeställning i utvalda butiker.

KickScooter
Med en framgångsrik uppstart i USA, där KickScootern har blivit ett revolutionerande transportmedel i stadsmiljö, följer Europa nu efter. KickScootern gör transporten mer effektiv, rolig och billig samt mer miljövänlig. Segway-Ninebot har fört succén vidare och har, vid sidan om de nuvarande KickScooterna ES1 och ES2, utvecklat en ny KickScooter för B2B-marknaden.

IFA 2018
Besökande på IFA är välkomna att komma förbi Segway-Ninebot montern. Med en testbana och en utställning av samtliga produkter, har du möjlighet att lära dig allt om Segway-Ninebot och samtidigt få chansen att prova de nya produkterna. Montern finns på IFA, hal 26, monternummer 225 och hålls från den 31 augusti till den 5 september 2018.

Om Segway-Ninebot
Segway-Ninebot rör sig i en helt ny och spännande riktning. I många år har du känt oss som världsledande inom kommersiell, elektronisk och självbalanserad personlig transport. Efter en strategisk fusionering med Ninebot, har vi utvärderat vår produktlinje, såväl som våra målgrupper, och har gjort några modiga förändringar. Således riktar vi nu oss även våra världsberömda, intellektuella effekter mot konsumentprodukter, med skarpt fokus på transport, livsstil och fritidsförare. För mer information, se vänligen: https://witt.zone/ninebot-by-segway-se/ och http://eu-en.segway.com.

Länk till high-res bilder: http://media.witt.dk:8080/_edmur1xjMfX2kR

Kontakt
Thomas Jæger Molzen
Nordic Sales-/Product Manager | Witt E-Commute
Tel.: +45 23238060
Tjm@witt.dk

Mer av...

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

06.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt tar över distributionen av Lelit och Baratza

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023