Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

Njut av mousserande te, vatten, juice, vin, cocktails… you name it. Med eleganta InFizz Fusion från Sage kan du skapa bubblor i alla slags kalla drycker. På nolltid.

InFizz Fusion från Sage är läskande bubblor, smart teknik och estetisk design i ett. Kolsyra är inte längre bara till för vatten. Nu kan du tillsätta kolsyra till alla former av kalla drycker – juice, te, vin och cocktails med bubblor.. Foto: Sage InFizz Fusion

Det finns inget bättre än en läskande, brusande dryck att stilla törsten med. Stämningen blir alltid lite mer högtidlig när man skålar i festligt bubbel, oavsett anledning. Bubbel gör skillnad, hur det än serveras. Uppfriskande och sprudlande. 

InFizz Fusion från Sage är läskande bubblor, smart teknik och estetisk design i ett. Kolsyra är inte längre bara till för vatten. Nu kan du tillsätta kolsyra till alla former av kalla drycker – juice, te, vin och cocktails med bubblor. Klart på ett ögonblick. Oavsett om du gillar lite bubblor eller en explosion av bubblor. Du kan till och med ge din läsk eller din dryck lite extra kolsyra om den har blivit avslagen.

Hemligheten ligger i locket

Det briljanta FusionCap-locket ger dig full kontroll över kolsyran. Snabbt eller långsamt, beroende på vilken slags dryck som ska kolsyras. FusionCap-locket sitter dessutom kvar på flaskan hela tiden för att behålla så mycket kolsyra som möjligt – både under processen och efteråt när man ställer in flaskan i kylskåpet. Locket har nämligen en smart ”Easy twist & lock”-funktion som gör att trycket inte försvinner förrän du väljer att skruva av locket och njuta av innehållet.

Men sin slimmade och stilrena design passar Sage InFizz Fusion perfekt in i ditt kök. Med sin kompakta storlek och användarvänliga interface är den både enkel att hitta plats för och använda. 

Det är också ett mer ekonomiskt och miljövänligt alternativ till plastflaskor och burkar.

Finns i 5 snygga färger med ett rekommenderat pris från 2699,- SEK.

Highres images: https://we.tl/t-1fbPGA7JS2

Mer av...

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

06.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt tar över distributionen av Lelit och Baratza

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023