Ge den erfarna pastakocken en match med Witt Premium Pasta Maker! Maskinen gör jobbet – DU får äran!

Älskar du också pasta? Nu kan du leka mästarkock och imponera på dina gäster med din alldeles egen, hemlagade spaghetti, tagliatelle, lasagne osv. – och det kan inte bli enklare!

Witt Premium Pasta Maker .

Är du en av dem som emellanåt har känt ett styng av avund när du har hört andra tala om sina bragder när de har tagit fram sin pastamaskin och imponerat på allt och alla med sitt hantverk och sina kunskaper om det italienska köket? Glöm det! För nu kan alla laga välsmakande, ljuvlig och aptitretande pasta med Witt Premium Pasta Maker – och det på under 15 minuter!

Denna ”game changer” till maskin ser till att inget går fel i processen. Med hjälp av sin avtagbara vattenbehållare med automatisk vattendosering använder Witt Premium Pasta Maker exakt den mängd vatten som behövs för den valda pastasorten. Inte för mycket och inte för lite. Det betyder att där man förr kunde hamna helt fel med bara några få droppar vatten är Witt Premium Pasta Maker din nya bästa vän som aldrig sviker!

Förutom rätt mängd vatten står Witt Premium Pasta Maker även för alla andra parametrar i den något komplicerade process, som förr kunde göra vem som helst missmodig. Den första springande punkten är den perfekta degen, som maskinen själv ”känner sig fram till”: om degen är för torr kör maskinen helt enkelt tillbaka degen från valsen, mjukar upp den med mer vatten, blandar om och kavlar ännu en gång ut degen genom valsen tills den perfekta konsistensen uppnås. Nästa springande punkt är en optimal temperatur, som hänger nära samman med konsistens. Här har Witt Premium Pasta Maker en inbyggd fläkt som förhindrar att pastan klibbar ihop när den kommer ut. Med en kapacitet på mellan 200 och 600 gram mjöl och med sin inbyggda våg kan du ställa in maskinen att göra exakt den mängd du vill ha – och överlåta resten åt maskinen. 

Det kan med andra ord inte gå fel!

Men det behöver du ju inte avslöja för dina gäster … 

Witt Premium Pasta Maker är en del av Witt Premium-serien, vilket innebär att den inte bara har en stilren look enligt den skandinaviska stilen utan att den också är tillverkad i en kraftig och kompromisslös kvalitet. Du får elegans, kvalitet och inte minst funktionalitet på en och samma gång, så låt den stå framme på köksbordet också när den inte används så att den får locka till sig uppmärksamhet och beundrande blickar i pastapauserna.

Rekommenderat försäljningspris SEK: 3799,-

Tillgänglig: november 2021

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-vKHI7fSVTD

För mer information kontakta:

Christina Vang Hansen

Product Manager Witt SDA/Teministeriet

Tfn: +45 92 43 80 62

E-post: Cvh@witt.dk

Mer av...

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

06.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt tar över distributionen av Lelit och Baratza

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023