Gör som proffsen och baka med anodiserad aluminium!

Valet av material avgör hur kakan bakas. Med bakformar i anodiserad aluminium reflekteras värmen ger en jämn gräddning på kakor.

Att använda springformar i anodiserad aluminium är något som proffsbagare har gjort länge. Aluminiumet gör att kakan bakas effektivt och sedan svalnar snabbt. Bakningen blir enklare och resultatet bli jämnare. Anodiserad aluminium innebär att aluminiumet är förseglat och inte "läcker ut" till livsmedlet. Det innebär också att man kan använda syrliga produkter som citron och tomat i formen utan att det lämnar märken, vilket inte möjligt i en vanlig aluminiumform.

Finska Heirol har ett brett utbud av bakformar. Där finns både springformar och bakformar i anodiserad aluminium. Se Heirols utbud av bakformar här: Bakformar

Heirol Oy grundades 1991 i finska Åbo av pappa Heimo och sonen Rolf. En lek med namnen gav företagsnamnet Heirol. Sedan dess har Heirol arbetat med att utveckla och förfina köksprodukter som kombinerar hög kvalitet med smakfull design till ett bra pris. I sortimentet finns idag ett brett utbud av köksredskap, stekpannor, grytor, bakprodukter och mycket annat som du kan tänkas behöva i köket.

Familjeföretaget Heirol vill inspirera fler till att laga mer och bättre mat hemma – och få njuta av en god måltid tillsammans med nära och kära.

Mer av...

11.07.2024Hippie de Luxe

Sponsrad

Pastaskärare från Marcato

18.04.2024Hippie de Luxe

Sponsrad

Smarta vinställ i flera olika utföranden

04.04.2024Hippie de Luxe

Sponsrad

Glasskålen Alice

28.03.2024Hippie de Luxe

Sponsrad

Italienska glasskupor från Eternum

07.03.2024Hippie de Luxe

Sponsrad

Dansande bakformar från Nordic Ware

29.02.2024Hippie de Luxe

Sponsrad

Ta matlagningen till en ny nivå med Blacksteel PRO

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023