Förstklassiga kvarnar från Peugeot

Paris är känt för sin eviga känsla för estetik och utsökt kvalitet. Med de nya peppar- och saltkvarnarna från Peugeot, som fått sitt namn efter städernas stad, får du både och – och lite till. För Paris Nature och Paris Nature Black inte bara är högkvalitativ elegans, de är också PEFC-certifierade.

Foto: F&H Group

PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) är världens främsta certifieringssystem för ansvarsfullt skogsbruk och köp av PEFC-certifierade produkter gör skillnad för skogar och lokalbefolkningar världen över. Det gäller även de nya Paris Nature-kvarnarna.

Äkta skönhet

Paris Peugeots signaturmodell har en karakteristisk form och finns nu även i återvunnet trä. De eleganta kvarnarna i Nature-kollektionen är tillverkade av trä som tidigare kasserats på grund av små visuella defekter – som kvistar eller färgskillnader – men som nu istället adderar estetisk attityd.

Paris Nature får sitt unika utseende med hjälp av sandblästring som ger den läckra, taktila ytan. Kvarnarna lackeras sedan med en matt yta som gör att träets ådring framträder tydligt och samtidigt skyddar mot smuts.

Vackert komplement

Både salt- och pepparkvarnarna finns i tre olika storlekar, med en höjd på antingen 12, 18 eller 22 cm. Det är fem års garanti på själva kvarnen och livstidsgaranti på kvarnverket.

Det är viktigt att alltid endast vrida medurs vid malning och att bara använda kvarnsalt i saltkvarnen. Salt i pepparkvarnen kan resultera i rost – vilket inte omfattas av garantin. Men med rätt hantering kan du njuta av både eleganta och förstklassiga köksredskap. Om och om igen …

Mer av...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Tronskifte för Margrethe från Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Strålande Zone-nyhet hyllar den nordiska sensommaren

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Hopfällbar nyhet med inbyggd frihet

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Ljus i mörkret med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känslig vår från Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Allt för vårlunchen från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023