Formsköna vårnyheter från BITZ

Med Hurricane skapade BITZ en kraftfull och modern nyhet som kompletterar det väldukade bordet med en elegant kombination av stengods och glas. Och medan vinterstormarna rasar är BITZ redo med en vacker ny version för våren - BITZ Gastro oljelampa.

Foto: F&H Group

Konceptet är detsamma: En stengodsbas och en glasskärm som var för sig inte låter så mycket, men som tillsammans skapar ett vackert uttryck. En look som lyser upp vilket middagsbord som helst - eller på fönsterbrädan, i den mysiga hörnan och på halvväggen mellan köket och vardagsrummet.

En varm atmosfär

En virvel i atmosfären, en tropisk storm. Namnen är många, men gemensamt för dessa kraftiga stormar är att det i orkanens öga råder lugn och stillhet. Och den nya Gastro oljelampan är utformad för att skapa lugn med en mysig, varm atmosfär.

Oljelampan är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk, har en brännare i rostfritt stål med veke och levereras med instruktioner för påfyllning av olja.

Fyra fantastiska färger

Den nya BITZ Gastro-oljelampan finns i två olika storlekar. Den minsta versionen har en diameter på 8,5 cm och en höjd på 14 cm, medan den stora versionen mäter 15 cm i diameter och 26 cm i höjd.

Precis som resten av BITZ stengodskollektion finns oljelampan i fyra vackra färger. Från en elegant svart eller en subtil gräddvit nyans till en vacker grön eller elegant blå - som alla matchar lampornas skandinaviska utseende perfekt.

Mer av...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023