Få ett effektivt vapen mot virus – och skydda dig själv under vintersäsongen.

Med VBreathe Tasman som just har korats som vinnare av BOLIGFAVORITTER 2021, får du en luftrenare som kommer att ge sitt bidrag till, att du tryggt kan stanna inomhus i värmen. Din nya portabla luftrenare skyddar dig och dina kära mot virus.

Sedan Coronaviruset gjorde sitt intåg, har vi vant oss vid att skydda oss mot smitta – inte minst har vi blivit duktiga på att sprita av, vilket har visat sig vara speciellt effektivt inte bara mot coronaviruset, utan mot virus generellt.  

Som tur är befinner vi oss i den lyckliga situationen, att vi kan vara lite närmare varandra igen och träffa fler människor i vår vardag, men det betyder också, att risken för allmän infektion stiger.  Just nu är det därför speciellt klokt att skydda sig själv på bästa möjliga sätt.

Därför: Låt inte vaccination och sprit stå ensamma! VBreathe Tasman är en stark medspelare när det gäller att minska förekomsten av oönskade partiklar i luften och på ytor. Luftrenaren kapslar effektivt in skadliga partiklar i luften och hindrar dem från att reproducera sig. När dessa inkapslade partiklar landar på en yta, kan de inte längre förorena den.

Naturlig, VActive gel-ånga – framställd av australiska eteriska oljor – släpps ut och svävar i inomhusluften som ånga och sätter sig på ytor och på så sätt minskas mängden av patogener med stor effekt.  

Summa summarum: VBreathe förbättrar ditt inomhusklimat avsevärt och tar bort bakterier och svamp på bostadens ytor, men inte nog med det: Denna luftrenare kan också visa sig vara extremt effektiv i kampen mot virus. Den täcker rum på upp till 16 m2 och är portabel, så du enkelt kan ta den med dig från vardagsrummet till köket – och från hemmet till jobbet!

Gå en trygg vinter till mötes med VBreathe vid din sida.  

Rekommenderat försäljningspris: SEK 6.499,-

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-9bckm0WLd0

För ytterligare information kontaktas:  

Ture Vester

Product Manager

Tel: +45 21 31 55 51

Mail: tuv@witt.dk

Mer av...

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

06.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt tar över distributionen av Lelit och Baratza

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023