Exotiska nyheter från BITZ

Med Wood, som har den vackra färgen hos trä som genomgående grundfärg, lanserade BITZ en nytolkning av en rad av sina mest populära klassiker – från muggar och tallrikar till fat och skålar. Nu släpper både Wood och den ultimata BITZ-klassikern, Gastro, spännande nyheter.

Foto: F&H Group

Med de vackra färgkombinationerna Wood/Sand, Wood/Forest och Wood/Ocean omfamnar Wood den skandinaviska looken och den nordiska inredningsstilen perfekt. Samtidigt matchar Wood Gastro-serien på vackrast tänkbara sätt, och de båda BITZ-designerna delar därför också höstnyheter. 

Från Japan till Hawaii

Världen gör oss hela tiden klokare. Även när det gäller läckra rätter från avlägsna platser, som den traditionella japanska soppan Ramen – eller rätten Poke från Hawaii, om huvudingrediensen är rå tärnad fisk. 

BITZ har tagit till sig den exotiska inspirationen och skapat en Poke/Ramen-skål, som verkligen gör våra nya favoriträtter rättvisa. Skålen är 7 cm hög och har en diameter på 18 cm. Förutom de tre Wood-färgkombinationerna finns den i Gastro-serien även i färgerna svart/blått, svart/grönt och amber/creme.

En riktig köksklassiker 

Samma färgkombinationer upprepas i de nya ugnsfasta formarna från Gastro, som liksom Poke/Ramen-skålen också finns i de vackra kombinationerna från Wood. Formen har en stabil, rå botten utan glasyr och finns i storlekarna L 19 cm/B 14 cm /H 5,3 cm och L 28 cm/B 21 cm/H 8 cm.

De vackra formarna kan staplas så att de tar mindre plats i köksskåpet. Den nya versionen av köksklassikern är perfekt för till exempel läcker kryddpotatis eller rykande varm lasagne.

Mer av...

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

HOLM serverar klassiska nyheter

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Handgjorda naturnyheter från Villa Styles

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Varma nyheter från Södahl

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Handgjorda designpärlor från Villa Collection Denmark

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Goda nyheter för alla som vill ha ett säkert grepp om vardagen

29.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Solida prylar från HOLM

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023