Bolia öppnar dörrarna till en ny butikskoncept på Holmen

För en kort tid sedan öppnade Bolia en sprillans ny flaggskeppsbutik på Holmen i Köpenhamn. Denna nya designplats kastar nytt ljus över Bolias skandinaviska designarv och skapar en inspirerande miljö där kreativiteten kan flöda fritt.

Från Bolias nya flaggskeppsbutik i Kuglegården på Holmen i Köpenhamn. Foto: Bolia.

Oavsett om besökaren söker inspiration till sitt privata hem eller till en professionell miljö erbjuder den nya flaggskeppsbutiken ett brett utbud av möjligheter - presenterade i unika och historiska ramar. 

Bolia har för närvarande 82 butiker runt om i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Nederländerna, Schweiz, Belgien, Österrike, Spanien, Frankrike, Luxemburg och Singapore, och med den nya butiken öppnar Bolia upp ett helt nytt designuniversum i Danmark; landet där allt började för över 20 år sedan. 

Foto: Bolia.

Genom att öppna sin nya flaggskeppsbutik intar Bolia Kuglegårdens historiska lokaler på Holmen i hjärtat av Köpenhamn. Denna skyddade byggnad blir nu hem för varumärkets hittills största butik, som kommer att täcka över 1 300 kvadratmeter. 

Stora antika fönster kommer att släppa in vackert naturligt ljus i rummet och framhäva varje välbevarad arkitektonisk detalj. 

Med stor respekt för Danmarks flottahistoria har Bolia gjort hamnavarsenalet till sitt nya hem. Byggnaden byggdes år 1741 och har noggrant restaurerats för att kunna rymma Bolias designer och på vackraste sätt låta varumärkets skandinaviska universum ta plats. 

Det nya butikskonceptet är utformat för att inspirera och visa lösningar för nya sätt att leva och arbeta. Bolia kommer bland annat att visa upp sin nya Professional Collection, som erbjuder intelligenta lösningar för kontor, hotell, restauranger och hemarbete. 

Foto: Bolia.

Kollektionen innefattar allt som behövs för att skapa vackra rum och den ger alla möjlighet att släppa loss sin kreativitet; inredningsarkitekter, arkitekter, företagare, innehållsskapare och designälskare - alla är välkomna. 

Den nya platsen, uppförd som en hyllning till sitt lokala område, kommer att vara trogen mot de lugna, inspirerande världar som kännetecknar Bolia. Ett utrymme där den hektiska omvärlden stannar upp medan inspirationen flödar fritt. En komplett butiksupplevelse som tilltalar alla sinnen och erbjuder både doft, musik, smak, estetik och kanske viktigast av allt, beröring och textur. En värld baserad på hållbarhet, fin hantverk och design skapad i de bästa materialen som naturen har att erbjuda. 

Bolia.com är ett danskt designföretag med 82 designbutiker i Europa och webbshoppar i 30 länder samt återförsäljare i över 50 länder över hela världen. Bolias designkollektiv inkluderar internationellt erkända designers som delar en passion för hållbarhet, fin hantverk och hållbara lösningar. Genom nära samarbete skapas två årliga kollektioner; alltid med utgångspunkt i den föränderliga skandinaviska naturen, där varje design skräddarsys efter kundens behov och önskemål.

Relaterat innehåll

24.06.2024Designbase.se

Kreativa processer i centrum för Helsinki Design Week 2024

24.06.2024Designbase.se

Spännande nytt koncept på imm Köln

07.06.2024Droppery

Sponsrad

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

31.05.2024Treyd AB

Sponsrad

6 sätt du kan dra nytta av att använda Treyd för att finansiera leverantörsfakturor

22.05.2024Designbase.se

Kunskapsdelning på Nordstil Forum

07.05.2024Treyd AB

Sponsrad

What's trending in fintech?

30.04.2024Designbase.se

Messe Frankfurt erbjuder gratis evenemang online för alla

23.04.2024Designbase.se

Artificiell intelligens i detaljhandeln

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023