Ambiente – det är aldrig sig likt

Ambiente har fyra huvudteman: Mat – Leva – Ge – Arbeta. På denna mässa finns det alltid något nytt – det är en marknadsplats med en dynamisk blandning av idéer, produkter och ny design.

Foto: Dimex

DINING är allt för bordet. Varje år är detta fokusområde scenen för hushållning och matlagning. Det sträcker sig från service, fantastisk köksutrustning, förvaringslösningar och vitvaror till unika lösningar för både hemmet och hotell- och restaurangbranschen. Här hittar du morgondagens alla trender.

LIVING handlar om design för framtidens hem. Här presenteras lösningar för inredning i form av både klassiska inredningsidéer, belysningsarmaturer och nya innovativa inredningstrender med t.ex. speciella dofter för rummen.

GIVING är förstås en värld av presentartiklar för alla tillfällen. Från kontorsmaterial, tekniska prylar, personliga tillbehör och smycken. Detta område är ett måste för alla livsstilshandlare.

WORKING är ett fokusområde med en lovande framtid. Arbete har blivit en allt mer integrerad del av våra liv. Här hittar du inspiration för hur framtiden för din arbetsplats kan se ut. Ambiente Working täcker all ny såväl som klassisk kontorsutrustning.

Denna artikel är en del av ett tema:

Tema: Home of Consumer Goods 2024

Ett centrum för konsumentvaror. Ambiente är tillsammans med Christmasworld och Creativeworld mötesplatsen för alla som sysslar med konsumentvaror. De tre viktiga mässorna kommer att hållas samtidigt i Frankfurt den 26 – 30 januari 2024 under rubriken Home of Consumer Goods.

 

Efter succén 2023, då de tre ledande internationella mässorna för första gången samlades till ett koncept, har Messe Frankfurt beslutat att hålla evenemangen vid samma tidpunkt och plats i framtiden. Här kan du få en heltäckande översikt över alla typer av produkter och tjänster inom områdena HoReCa, kontraktsverksamhet, globala inköpsmöjligheter och konceptdekoration.

30.10.2023Dimex ApS

Sponsrad

Ambiente – det är aldrig sig likt

30.10.2023Dimex ApS

Sponsrad

Christmasworld 2024 – allt-i-ett-mässa

30.10.2023Dimex ApS

Sponsrad

Creativeworld lockar med sin kreativitet

30.10.2023Dimex ApS

Sponsrad

Home of Consumer Goods 2024 - praktiska detaljer

30.10.2023Dimex ApS

Sponsrad

Home of Consumer Goods 2024

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023