Airfryern har blivit en populär köksredskap

Förbättra din matlagning med rätt tillbehör

Foto: SWL

Airfryern har tagit världen med storm och har blivit ett oumbärligt redskap i många moderna kök. Med dess förmåga att tillaga krispiga och välsmakande rätter med minimalt eller inget olja har den vunnit hjärtan hos matentusiaster och upptagna hushåll överallt.

På Brix Design är vi entusiastiska över airfryerns växande popularitet. Vi är dedikerade till att leverera innovativa köksredskap, inklusive verktyg som kan hjälpa dig att få ut det mesta av din airfryer. Vi erbjuder ett urval av kvalitetsprodukter designade för att göra din matlagning mer praktisk och effektiv.

En av våra bästa rekommendationer för airfryer-entusiaster är OXO:s tänger. Dessa tänger är oumbärliga verktyg när det gäller att hantera mat i din airfryer. Tängerna är utformade för att vara robusta och hållbara samtidigt som de ger ett säkert och precist grepp om maten. Med OXO:s tänger kan du enkelt vända, vrida och ta bort mat från din airfryer utan besvär.

Den flexibla paletten från OXO är också ett perfekt tillbehör till airfryern. Denna palett är designad för att kunna klara temperaturer upp till 315 grader Celsius, vilket gör den idealisk för användning i din airfryer. Den flexibla konstruktionen gör det enkelt att lyfta och flytta maten runt i airfryerkorgen.

En annan oumbärlig tillbehör till din airfryer är OXO:s instant read-termometer. Denna termometer ger dig möjlighet att snabbt och exakt mäta temperaturen på din mat, så att du kan säkerställa att den är tillagad till perfektion varje gång. Med en instant read-termometer undviker du lätt att över- eller underkoka din mat och uppnår därför det önskade resultatet varje gång.

Oavsett om du är en erfaren airfryer-användare eller nybörjare kan rätt tillbehör verkligen ta din matlagning till nästa nivå!

OXOs tång i borstat, rostfritt stål på 23 cm har ett bekvämt non-slip-grepp i mjuk gummi. Tången kan låsas med en dragring som också fungerar som upphängning.. Foto: OXO

OXOs lilla tång på 18 cm i borstat, rostfritt stål tar bra tag i maten. Tången kan låsas med en dragring som också fungerar som upphängning.. Foto: OXO

OXOs SteeL Serveringstång på 23 cm har en elegant look i borstat, rostfritt stål. Serveringstången gör det enkelt att vända köttet eller ta ut bakade potatisar ur airfryern. Med sin stilrena design kan tången användas både i köket och på bordet vid servering..

Denna flexibla spatel är belagd med silikon och tål temperaturer upp till 315 grader. Den är bra för att vända och flytta maten i din airfryer. Spateln tål maskindisk.. Foto: OXO

Denna smarta, digitala termometer har en ultratunn spets som snabbt och helt precist mäter temperaturen på stekt kött. Displayen har en bra storlek och kan vinklas upp till 90 grader för enkel avläsning. Temperaturen kan visas i både Celsius och Fahrenheit..

Mer av...

13.05.2024BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Innovativa Isbrickformar

01.04.2024BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Låt våren inbjuda till skaldjursfest.

18.03.2024BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Airfryern har blivit en populär köksredskap

11.03.2024BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Är det dags för vårstädningen?

04.03.2024BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Solen skiner och värmen sprider sig: njut av sommarens kulinariska frestelser

04.03.2024BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Sommar och grillsäsong: Samling av vänner och familj för skojs skull

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023