Önskakedjan har verkligen engagerat i mars!

Under mars månad har Önska både haft sitt årliga Årsmöte, som denna gång genomfördes i Milano och sin Önskaskola i Kosta!

03.04.2023

Sponsrad

Önska

Under mars månad har Önska både haft sitt årliga Årsmöte, som denna gång genomfördes i Milano och sin Önskaskola i Kosta! Önskahandlarna samt styrelsen åkte iväg tillsammans för att besöka några av kedjans leverantörer.

Detta år var Milano samt våra leverantörer Sambonet och Ballarini målet för resan. Önskakedjan fick besöka fabrikerna och lära känna leverantörerna lite närmare. Det gynnar både handlarna, då de får lära känna produkterna ordentligt, och leverantören som får träffa handlarna och visa upp hur de arbetar. Det var givande dagar och härligt att få lite vårkänsla. Önskaskolan genomförs två gånger per år och är obligatorisk för alla fast anställda.

Denna gång var Önskaskolan hos Orrefors Kosta Boda i Kosta. Ditbjudna leverantörer var Sundqvist, Eva Solo och Hamonoya. Deltagarna får utbildning direkt från leverantörerna och får även chans att se och känna på nyheter och kommande kampanjvaror. Detta år fick deltagarna även ta en rundtur i Glashyttan för att se produktionen av glas. Önskaskolan är mycket uppskattad och det ger inte bara utbildning utan man lär känna både leverantörerna och sina kollegor från andra butiker. Önska ek. för. är den personliga kedjan som består av privatägda butiker, från Boden i norr till Ystad i söder.

Alla butiker ägs individuellt men har en tydlig profilering där vi sätter hög prioritering på god service och kunnig personal. Fokus ligger på att kunden ska få en personlig och fantastisk köpupplevelse oavsett vart i landet man bor! Besök oss på onska.se för att hitta din lokala butik eller det du söker inom glas och porslin i vår webshop.

Mer av...

19.04.2024Önska

Sponsrad

Önskabutikerna reste till Horred för årets första Önskaskola

27.03.2024Önska

Sponsrad

Önska reser tillsammans!

21.11.2023Önska

Sponsrad

Taket höll på att rasa in, nu öppnar Önska Södertälje igen!

27.09.2023Önska

Sponsrad

Önskas återkommande Önskaskola har inspirerat igen!

03.04.2023Önska

Sponsrad

Önskakedjan har verkligen engagerat i mars!

15.11.2022Önska

Sponsrad

Gibrands Knivguide – Grönsakskniven

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023