Dimex ApS

Mässa

Nedräkningen till Light + Building 2024 är igång

Den 3 – 8 mars 2024 äger världens ledande mässa för ljus- och byggnadsteknik rum. Här presenterar över 2 000 utställare det senaste inom belysning, elinstallationer samt automation, säkerhet och nätverkslösningar.

Kategori

Mässa

Plats

Frankfurt

Start datum

3 mars 2024

Slut datum

8 mars 2024

Foto: Light + Building 2024

Modern byggnadsteknik säkerställer effektiv energiförbrukning samtidigt som vi garanterar vår komfort och säkerhet. Belysning är väsentligt för vårt välbefinnande och inte bara av praktiska skäl, utan det estetiska står också i fokus. På Light + Building 2024 kombinerar vi alla områden så att du kan bilda dig en överblick över alla möjligheter.

Du kan förvänta dig spännande nyheter och tekniska genombrott för både hemmet, kontoret och stora byggnadskomplex. 

Ljus är inte bara belysning, utan också något dekorativt i din vardag. På ett stort område har man fokuserat på dekorativ och teknisk, designorienterad belysning presenterad av världens ledande tillverkare.

Ett helt annat område ägnas åt belysning av gator och torg, kompletterat med lösningar för nöd- och säkerhetsbelysning, t.ex. teatrar och sjukhus.

Baserat på den elektrotekniska infrastrukturen kommer morgondagens hållbara hus och byggnader att använda förnybara energikällor och utnyttja effektiv och ekonomisk energihushållning samtidigt som de säkerställer en hög grad av komfort och säkerhet. 

Denna infrastruktur är förutsättningen för automatisering i privata hem och stora byggnader för energilagring och energihantering. Inte mindre än tre stora salar är tillägnade detta område. I området "Intersec Building" visar utställare de senaste lösningarna för byggnadssäkerhet och övervakning av system och utrustning.
 

Fler evenemang

Se allt

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023