Dimex ApS

Mässa

Konstnärt, visionärt och naturnära – under rubriken Trender 24+ firar Christmasworld den kommande högtiden

Som den ledande internationella mässan för festliga och säsongsbetonade dekorationer visar Christmasworld de många spännande trenderna för den kommande julsäsongen som presenteras av den välrenommerade trendbyrån bora.herke.palmisano.

Kategori

Mässa

Plats

Frankfurt

Start datum

26 januari 2024

Slut datum

30 januari 2024

Foto: Messe Frankfurt

Christmasworld utgår från årets bästsäljande och mest känslosamma händelse i vår värld, nämligen julen, men kompletterar den med idéer för årets andra festliga höjdpunkter.

 Varje år presenterar mässan de senaste nya trenderna för den internationella fest- och dekorationsbranschen. Hos Trends 24+ hittar du nya idéer och innovativa koncept för såväl stora utomhusdekorationer till köpcentrum som för butiksinredning och inredning till privata hem.

Du kommer att få möjlighet att delta i workshops och föreläsningar, där du kommer att introduceras till kommande trender och spännande ämnen som globaliseringens och klimatförändringarnas inverkan på konsumentvaruindustrin. Ett brett utbud av ledande experter kommer att diskutera de utmaningar som detaljhandeln står inför. Leta efter Conzoom Solutions Academy, som tittar på framtiden för branschen.

Det finns gott om julmys – choklad, kakor, godis eller te, sprit eller glögg – vem kan säga nej till det? Christmas Delights ett helt område på Christmasworld dedikerat till delikatesser och drycker. 

Här har man försökt skapa en stämning av en julmarknad som uppmuntrar gästerna att uppleva, upptäcka och smaka. Hållbarhet är också ett viktigt område på Christmasworld. 

Ethical Style Spots är en speciell presentation av utställarprodukter som visar hur företagen försöker integrera temat hållbarhet i sitt produktsortiment. På så sätt får både utställare och besökare värdefull inspiration och goda säljargument, samt uppmuntran att dela med sig av värdefull information.

Christmasworld hålls samtidigt med mässorna Ambiente och Creativeworld under rubriken Home of Consumer Goods. En fantastisk möjlighet för branschen att upptäcka allt inför den kommande säsongen.

Foto: Messe Frankfurt

Foto: Messe Frankfurt

Foto: Messe Frankfurt

Fler evenemang

Se allt

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023