Dimex ApS

Mässa

Creativeworld är den årliga samlingsplatsen för gör-det-själv-branschen

Denna internationella mässa är en trendplattform och platsen för allt för hobby, hantverk och grafiska artiklar.

Kategori

Mässa

Plats

Frankfurt

Start datum

27 januari 2024

Slut datum

30 januari 2024

Foto: Dimex

På den stora internationella mässan, Creativeworld, finns tre huvudteman: Calm Essentials, Vintage Vibes och Funny Styles som ska ge mässbesökarna en inblick i vad den kommande säsongen kommer att bjuda på.

Calm Essentials fokuserar på det väsentliga, där "less is more" är vad du tycker. I begränsningar ligger kreativa möjligheter som man inte kunde drömma om. Materialkvalitet är i långt större utsträckning än tidigare en värdefull del av den kreativa processen. Fokus ligger på det naturliga och originella. De minimalistiska och enkla teknikerna råder i samspel med diskreta effekter. Vintage Vibes firar charmen från det förflutna. 

Nostalgikern får en renässans. Arvegods och loppfynd förvandlas konstfullt till våra nya favoritsaker som vi ser med öppna ögon. Allt kan förändras charmigt – målat eller broderat eller helt enkelt användas som mall för att skapa något nytt. Du hittar massor av inspiration för din kommande serie.

Funny Styles är inspirerad av humor och nöje. Starka kontrasterande mönster skickar glada signaler. Med dynamik och glimten i ögat blandar Funny Styles olika material, kontrasterande färger och djärva motiv som är stilen för kommande säsong. Temat är livligt, lekfullt, lekfullt och fortfarande med en barnslig kvalitet. 

Perfektion är inte längre standarden, det är ofullkomlighet i bra hantverk som ger charmen. Creativeworld hålls samtidigt som Ambiente- och Christmasworld-mässorna under titeln Home of Consumer Goods. En fantastisk möjlighet för branschen att upptäcka allt inför den kommande säsongen.

Foto: Messe Frankfurt

Foto: Messe Frankfurt

Foto: Messe Frankfurt

Fler evenemang

Se allt

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023